Binnen en Buitenschilderwerk

Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk is vaak een verfraaiing van uw interieur. Dit gaat om wanden, ramen, kozijnen en deuren in uw woning of een plafond. Het dient ook om bescherming van uw hout- en muurwerk. Mooi schilderwerk geeft iets extra’s aan tot het interieur van uw huis! Een kamer, kantoor, keuken, entree, trapopgang opnieuw schilderen of behangen maakt een verschil van dag en nacht. Een nieuwe kleur of een nieuw soort materiaal kan de ruimte een enorme opfrisser geven.  Of het nu gaat om een vergeeld plafond dekkend wit schilderen of een complete kamer altijd wordt gewerkt met professionele materialen.
Ook voor de kleinere schilderklussen kunt u bij mij terecht bijvoorbeeld -het behangen van een slaapkamer of sauzen van een plafond.

Als uw woning 2 jaar of ouder is, profiteert u bovendien van het lage btw-tarief van 6 % voor schilderwerk.Dit geldt voor zowel binnen als buitenschilderwerk.

 

Buitenschilderwerk

Bij buitenschilderwerk gaat het in de eerste plaats om bescherming en verfraaiing van uw woning of bedrijfspand.

Het overgrote deel van de sinds 1994 geschilderde woningen en bedrijfspanden zijn volgens planmatig onderhoud geschilderd.

Dit onderhoud is niet gebaseerd op een vorm van abonnement/contract waarvoor u maandelijks betaald voor meestal een langere periode maar  waarbij u van tevoren persoonlijk bericht  krijgt of uw woning of pand  voor een schilderbeurt in aanmerking komt dit jaar  .U zit dus niet vast aan contacten o.i.d. Hieruit blijkt dat ik veel waarde hecht aan een goede relatie met opdrachtgevers welke gebaseerd is op wederzijds vertrouwen.

 

In samenspraak met de klant wordt hiervoor een meerjarenplanning en onderhoudsadvies gemaakt welke bestaat uit een basisverfsysteem waarbij gebreken worden hersteld  en periodieke schilderbeurten waarbij gecontroleerd wordt op beschadigingen  en liggende delen zoals dorpels etc geschilderd.

De belangrijkste voordelen hiervan zijn

  • Kostenbesparing
  • kostenspreiding
  • Het object staat er altijd goed geschilderd en verzorgd bij

 

De onderhoudscyclus van verf wordt bepaald door een aantal factoren.Zo is de cyclus op de noord-oostzijde gunstiger dan op de zuid-westzijde.

Ook de toegepaste kleurlicht of donkerheeft invloed op de levensduur, het beglazingssysteem ,het milieu en dergelijke.

Optimaal schilderwerk: een kwestie van planning en kwaliteit.

 

 

 

 

Actueel